donderdag 3 november 2011

Actie < > Reactie

De afgelopen dagen heeft u kennis kunnen maken met de topics waaronder BrainBow @Venture vanaf nu regelmatig berichten zal plaatsen.

Vandaag sluiten we de openingsweek af met het zevende en tevens laatste topic 'Actie Reactie'.


Hoe denkt u erover?
U heeft afgelopen week verschillende stukken kunnen lezen over onder meer het onderwijs en manieren van leren/lesgeven. Hoewel het allemaal tipjes van de sluier zijn, heeft u mogelijk al een aardig beeld kunnen vormen van waar BrainBow @Venture zich mee bezig wil gaan houden.

Maar we zijn ook nieuwsgierig naar hoe anderen denken en zich inzetten als het gaat om onderwijs en de verbetering hiervan. En daarom willen wij u een kans geven om uw verhaal te vertellen door gastblogger te zijn voor BrainBow @Venture.

Hoe gaat dit in zijn werk?
U kunt ons een e-mail sturen waarin u aangeeft over welk onderwerp u graag eens een stuk zou willen schrijven en waarom. Uiteraard moet dit een onderwerp zijn in de lijn van waar BrainBow @Venture voor staat.
Wanneer wij van mening zijn dat uw onderwerp bij de visie van BrainBow @Venture past, dan zullen wij u vragen om het stuk (maximaal 1 A4) in een Word-bestand naar ons toe te mailen.

Heeft u interesse of vragen hierover, stuurt u ons dan gerust een e-mail.


Geen opmerkingen: